Saturday 31 July 2010

Bon Voyage

I'm going away....

Have a wonderful week ..... 

Odchádzam preč....

Prajem krásny týždeň.....


Love, peace and fashion Ivanka

Friday 30 July 2010

I don't wanna be ungrateful It probably sounds strange I really love the role I play

Today I created a beautiful sentence:

"Better to be dependent on a fashion as not to know what the word "fashion" means ....." 


 (Ivanka)

Dnes mi napadla nádherná veta:

"Lepšie byť na móde závislá, ako nevedieť, čo slovo "móda" znamená....." 

(Ivanka) 

 

Love, peace and fashion Ivanka

Thursday 29 July 2010

You will wait for me my love

I decided to first introduce you to my "new" wardrobe. *-*

Things that I hung it are mostly from Germany, but there are some which I bought before 
  
 Rozhodla som sa, že ako prvý, vám predstavím môj "nový" šatník. *-* 
Veci, ktoré som naň zavesila, sú prevažne z Nemecka, avšak sú tam aj také, ktoré som si kúpila už predtým, no "nestihla" som vám ich ukázať 
If you happen to forget, as I look  *-*

Ak by ste náhodou zabudli, ako vyzerám *-* 
  
 S radosťou vám oznamujem, že budem nosiť strojček (konečne).  
No smola je, že až v januári. 
  

Photos from Harburg, first part 
Fotky z Harburg-u ,časť prvá
  
Love her shoes! 
Bola by som ju vyzula *-* 
   

Love,peace and fashion Ivanka 


I'm just an ordinary girl



Love,peace and fashion Ivanka

Tuesday 27 July 2010

Heavy In Your Arms

 
Do you know the feeling when you come home after a few days, open the door, breathe and feel,that the smell of home is irreplaceable? So I love this feeling.
I am at home. :)
In Germany, it was great. I was the first time in Munich, the first time watching film outdoors, I spent a lot of money, saw Schlossfest in Harburg, admired the Volksfest in Neuburg, the nights watched horror movies, roamed the city and.... :))
I'll discuss individual experiences with a series of pictures ....:)


 Poznáte ten pocit, keď prídete po niekoľkých dňoch domov, otvoríte dvere, nadýchnete sa a cítite, že vôňa domova je nenahraditeľná? Tak práve tento pocit milujem.
To, čo sa vám tým snažím naznačiť je to, že som už doma. :)
V Nemecku bolo skvele. Bola som prvý krát v Mníchove, prvý krát pozerala film pod holým nebom, minula som veľa peňazí , videla Schlossfest v Harburgu, pokochala sa Volksfestom v Neuburgu, po nociach pozerala horory, túlala sa mestom a inými zákutiami. :))
Toľko na začiatok, jednotlivé zážitky budem rozoberať spolu so sériami fotiek....:)
 


Love,peace and fashion Ivanka 

Saturday 24 July 2010

Somewhere Over the Rainbow

 "Pozerať sa na svet cez ružové okuliare? To nie je nič pre mňa, vieš to, ale ak ich chceš nosiť ty, nebudem ti to zakazovať. Ničíš si svoj život, nie môj." Povedala a nechala ho tam stáť. A on nevedel, čo mu tým chcela povedať.

Stále premýšľal. Ubehli už celé hodiny a on nevedel. Ubehli dni a on nevedel. Ubehli týždne a on nevedel. Ubehol mesiac a on si spomenul. Raz mu o tom niečo vravela. No nebral to vážne. V tú dobu to nechápal. Nevedel, čo mu tým chce povedať. A teraz, keď už bolo po všetkom, to pochopil.
"Pozerať sa na svet cez ružové okuliare je zlyhaním. Ak sa cez ne začneš pozerať, je koniec.Keď sa na svet začneš pozerať cez ružové okuliare, nastáva sklamanie. Okuliare sa jedného dňa rozbijú a tebe ostane len rám. Len rám, do ktorého ďalšie sklá nevložíš, pretože sa nikde nedajú zohnať, keďže ružová za ten čas vyšla z módy."

Teraz už vie, že si ich nemal dávať na oči. Teraz už vie, že si ich nemal vôbec kupovať. Ich kúpou stratil všetko, čo mal. Teraz už vie, že miesto ružových okuliarov, mal žiť v realite, pretože tá je krajšia ako akýkoľvek odtieň ružových skiel.  


 
Love, peace and fashion Ikin´


   Stale som v Nemecku. Buduci tyzden pridam fotky aj zmysluplny clanok. *-*

Friday 16 July 2010

Beat inside me, leave you blind

 It´s Friday. Very early Friday. I am laying in bed and waiting . My tummy is still full of delicacies from Chinese cuisine, I have a tanned face, chest slightly "sintered" in a bag from H & M got two new pairs of shoes, shirt, T-shirt, dress, swimwear, and I am happy. If anyone thinks I'm crazy, so they probably meant well. :)
On Monday I am going to Munich.  I am looking forward to Zara, H & M (again-I want the perfect dress with laced sleeves) and also to the city.



 Je piatok. Veľmi skorý piatok. Ležím v posteli a čakám, že budem môcť dopozerať Saw VI. Bruško mám ešte stále plné dobrôt z čínskej kuchyne, tvár mám opálenú, hrudník mierne "spečený", v taške z H&M mám dva páry nových topánok, košeľu, tričko, šaty, plavky a teším sa zo života. Ak si niekto myslí, že som blázon, tak si pravdepodobne myslí dobre. :) 
Vzduch je neskutočne horúci, je dusno a ťažko sa dýcha. No, lenže je leto a nič iné sa čakať ani nedá. Môžme byť radi, že je tak, ako je. 
V pondelok sa chystám do Mníchova. Keď sa ma teta predvčerom opýtala, že na čo tam chcem vlastne ísť, či pozerať pamiatky a nakupovať, tak som na ňu nechápavo pozrela a odpovedala :" A čo iné by si tam chcela robiť?" Logické...Teším sa na Zaru, H&M (znovu, pretože som si nestihla-alebo skôr nemohla- kúpiť dokonalé šaty s čipkovanými rukávmi) a taktiež na mesto.



Love,peace and fashion Ikin´

Monday 12 July 2010

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring

Dress: Atmosphere
Love, peace and fashion Ikin´

Saturday 10 July 2010

Sun is up

Some photos from recent days ...
Niekoľko fotiek z uplynulých dní... 

Packing..
New stuff
 
The first strawberry...
 
"Odfotíš ma?"  
"Jasné" ...cvak 
"Skvelé, ja som nemyslela hneď. "  

"Can you make me one photo?"
"Of course..." ...snap
"Thanks, but I didn´t think now"




Thursday 8 July 2010

Nothing sweet about me

I am in Germany. Already slowly five days. The weather is great, I am very tired and I have no time to add pictures, or posts. There are a lot of work and SALEs are everywhere! Even so I am looking forward when we start to walk to shops. : P There is also a very good chance that we will go to Munich *-*

Btw. I need some change in terms of hairstyle. Do you have any idea?
  
I would like try something like this:

Pili ste už čajpur(Chaipur)? Nie, nie je to čaj s purom, ako som si na začiatku myslela...:)) Je to zmes čierneho čaju, exotického korenia a mlieka. Divili by ste sa, ale je to naozaj veľmi dobré. 
Som v Nemecku. Už pomaly 5 deň. Počasie je skvelé, som veľmi unavená a vôbec nemám čas pridávať fotky, či príspevky. Je tu veľmi veľa práce a všade sú zľavy!! Už sa tak veľmi teším, keď začneme chodiť po obchodoch. :P Je tu aj veľmi veľká šanca, že pôjdeme do Mníchova *-*

Btw. Potrebujem nejakú zmenu, čo sa týka účesu. Máte nejaký nápad?
Rada by som skúsila niečo takéto (ako tá fotka hore).

Friday 2 July 2010

Heavy In Your Arms

 

White dress: Gate, Floral dress: Papaya

Love,peace and fashion Ikin´